Corona_LP_Stornierung

Beste reizigers, 

Naar aanleiding van recente besmettingen van het Corona virus op verschillende plekken in Europa en overige werelddelen, zijn er veel vragen met betrekking tot onze vakanties. U kunt er zeker van zijn dat we de situatie serieus nemen en de situatie in de gaten houden op al onze reisbestemmingen. Zoals u waarschijnlijk al in de media heeft gehoord proberen veel landen momenteel de verspreiding van de luchtwegaandoening COVID-19 (coronavirus) te beperken. Onze partners hebben daarin ook maatregelen genomen. Om te kijken wat voor invloed dit heeft voor uw reis (geboekt bij Lidl Reizen) kunt u onderstaande websites van onze partners raadplegen. Als u via Lidl Reizen een reis hebt geboekt bij een andere touroperator (bijvoorbeeld Bookunited, De Jong Intra Vakanties, DFDS etc.) wordt er rechtstreeks contact met u opgenomen via de touroperator.

Hier vindt u de laatste statusupdates:

De Jong Intra Vakanties: https://www.dejongintra.nl/informatie/actualiteiten/

Bookunited: https://hoteldeal.nl/coronavirus-update

Travelhome: https://www.travelhome.nl/artikelen/besluit-niet-reizen-ivm-corona/a

DFDS: https://www.dfds.com/nl-nl/overtochten-passagiers/coronavirus/updates 

Lidl holidays

Lidl holidays werkt aan een oplossing voor alle reizigers die zich op dit moment op een bestemming bevinden. U wordt ter plaatse geïnformeerd over de maatregelen.

Reeds geboekt:

We ontvangen momenteel een groot aantal vragen over uw reis. We werken intensief aan het verhelderen van de situatie en het verwerken van uw boeking(en). Vanwege de huidige situatie annuleren wij alle Lidl holidays reizen tot en met 30 april 2020 (Rusland tot en met 01.05.2020).

We zullen u zo snel als mogelijk op de hoogte stellen van alle annuleringen. Houd uw e-mail goed in de gaten. Als u tot nu toe geen informatie van ons heeft ontvangen is er geen aanvullende informatie beschikbaar vanuit onze servicemedewerkers. Op dit moment worden alle overige reizen uitgevoerd zoals gepland. Mochten er wijzigingen zijn dan informeren wij u uiteraard ook. De Lidl holidays algemene voorwaarden zijn momenteel van toepassing op alle reizen die vertrekken op of na 01.05.2020.

We streven ernaar alle terugbetalingen zo snel mogelijk te verwerken, het kan echter zo zijn dat er wat vertraging in deze verwerking zit. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie.
 

Nieuwe boekingen:

Nieuwe boekingen zijn alleen mogelijk bij vertrek vanaf 1 mei 2020. Om u te kunnen verheugen op een welverdiende vakantie zonder risico biedt Lidl holidays voor alle nieuwe boekingen bij vertrek vanaf 1 mei 2020 de volgende actievoorwaarden aan waarin je kosteloos kunt annuleren tot 14 dagen voor vertrek:

  • Nieuwe boekingen gemaakt tussen 3 maart 2020 en 30 april 2020.
  • Vertrek t/m 31 oktober 2020
  • Alleen geldig voor Lidl Holidays boekingen
  • Bij eigen vervoer reizen geldt gratis annuleren mogelijk tot 30 april 2020 maar uiterlijk 14 dagen voor vertrek. Mocht je na 30 april 2020 annuleren zijn de annuleringskosten volgens de algemene voorwaarden van toepassing
  • Vliegreizen en cruises gratis annuleren is mogelijk tot 30 april 2020 maar uiterlijk 30 dagen voor vertrek. Mocht je na 30 april 2020 annuleren zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Dynamic Packaging is uitgesloten van deze verordering. 

Voor alle reisadviezen kunt u terecht op de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken

Wij danken u voor uw geduld in deze buitengewone situatie. 

Team Lidl Reizen NL