Er heeft zich helaas een fout voorgedaan. Gelieve het opnieuw te proberen.

01 Voorkeuren voor deze vakantie

02 Klik op de gewenste vertrekdatum/prijs

Geen reisaanbiedingen

Wij konden geen aanbiedingen vinden voor de opgegeven periode. Selecteer een andere periode of wijzig de geselecteerde vakantievoorkeuren.

Aanbiedingen worden geladen.

Legenda: gekozen goedkoopste aanbieding

*Alle prijzen zijn in euro's, gelden als kortingsprijzen en gelden per persoon.

03 Klik op een datum/prijs

Let op :
Helaas konden er voor uw zoekcriteria geen aanbiedingen gevonden worden. Probeer het opnieuw met een andere selectie.

Meer topreizen
Niet meer topreizen gevonden
 • De Jong Intra Vakanties
001
001
001

Aanbod wordt geladen

001
Organisator van deze reis is: De Jong Intra Vakanties De Jong Intra Vakanties

Organisator:
De Jong Intra Vakanties , Havenkade 1 , 2984 Ridderkerk

The Deep South

Boekingscode: VQUS894
voorgeselecteerde criteria: Reizigers: 2 volwassenen Reistype: Vliegvakantie Verzorging: vanaf zonder maaltijden Reisduur: 16 dagen
voor deze vanafprijs:

Wat betekent ‘voorgeselecteerde criteria’?

Wij hebben een aantal criteria nodig om de prijs van deze reis te kunnen berekenen. Deze criteria kun je wijzigen via de button Prijzen & boeken.

Kamertype: kamer met meerdere bedden Geselecteerde reisperiode: 29.10.2020 - 13.11.2020
vanaf   1.530  € per persoon / 16 dagen / incl. vlucht
Inclusief:
 • Retourvlucht Amsterdam – Orlando
 • Luchthavenbelasting en brandstofheffing
 • Hertz huurauto cat. Compact (type B) o.b.v. Fully Inclusive (inclusief ongelimiteerd aantal mijlen, LDW, LIS, lokale toeslagen, airport fees en sales taks). let op: creditcard verplicht!
 • 14 overnachtingen in middenklasse accommodaties 
 • French Quarter Walking Tour in New Orleans
 • Old Town Trolley Tour in Savannah
 • Informatiemap met Nederlandstalige routebeschrijving, wegenkaarten en hotelvouchers. Dit pakket ligt voor je klaar bij de receptie van jouw 1e overnachtingshotel in Amerika


Reisprogramma The Deep South:
Dag 1: Amsterdam – Orlando.
Je vliegt vandaag vanuit Amsterdam naar Orlando. Na aankomst op de luchthaven haal je de huurauto op en rij je naar het hotel voor de komende 2 nachten. Afhankelijk van de aankomsttijd heb je misschien al wat gelegenheid om Downtown Orlando te verkennen.
Dag 2: Orlando.
Een hele dag in het teken van Walt Disney World en/of Universal Studios. Bezoek Magic Kingdom en Epcot. Het Magic Kingdom van Walt Disney is voor jong en oud, kent geen leeftijdsgrenzen en is een 'must see and do'. Indien je nog niet genoeg hebtt van dit entertainmentgeweld kun je ook nog naar de Disney's Hollywood Studios en Animal Kingdom. Maar ook alle dieren in Seaworld zijn een bezoekje meer dan waard!
Dag 3: Orlando - Tallahassee (ca. 460 km).
Vandaag rij je richting Ocala, een klein provinciestadje in midden Florida. Vervolgens rij je naar Silver Springs, bekend vanwege de vele kristalheldere bronnen en meertjes, die je vanaf een glasbodemboot tot op de bodem kunt bekijken. Eindpunt van vandaag is Tallahassee, de hoofdstad van de staat Florida, waar je zult overnachten.
Dag 4: Tallahassee - Pensacola (ca. 330 km).
Je reist vandaag door een minder bekend gedeelte van Florida, ook wel de 'secret Gulf Coast' genoemd. Je treft hier een prachtig natuurgebied, elegante zuidelijke plantagewoningen, het vissersplaatsje Apalachicola, ook bekend vanwege de oesters en je ziet de meest prachtige en langgerekte zandstranden. Overnachting in Pensacola.
Dag 5: Pensacola - New Orleans (ca. 230 km).
De eerste stop kun je vandaag maken bij het plaatsje Mobile. Het werd 300 jaar geleden ontdekt door de Fransen en je vindt hier een elegante combinatie van de Europese cultuur en de typische charme van the Deep South. New Orleans, de stad met een mix van het oude zuiden, de Franse en Spaanse cultuur, de jazz en de blues en spicy cajun maaltijden. New Orleans is werkelijk uniek! Je verblijft 2 nachten in New Orleans.
Dag 6: New Orleans.
Je hebt de gehele dag om deze stad zelf te verkennen. Bezoek het French Quarter, met de typische huizen met Franse balkonnetjes, de smalle straatjes met vele restaurantjes en barretjes waar al vroeg de muziek uit de ramen klinkt. Wandel langs de oevers van de Mississippi en bekijk de radarboten, waarmee je ook een leuke tocht kunt maken over de rivier.
Dag 7: New Orleans - Vicksburg (ca. 400 km).
Je volgt vandaag de oevers van de Mississippi, door Baton Rouge, naar de staat Mississippi. Deze staat had in het verleden een enorm aantal plantages ten tijde van het Rijke Zuiden en nu zie je nog steeds de prachtige magnoliabomen. In het plaatsje Natchez vindt je vele van de best bewaarde oude plantagehuizen. Overnachting in Vicksburg.
Dag 8: Vicksburg - Memphis (ca. 410 km).
Wij raden je aan om in de ochtend eerst een bezoek te brengen aan National Military Park, waar je een terugblik krijgt op de 'slag om Vicksburg'. Forten, loopgraven en artillerieopstellingen geven je een treffende indruk van dit beleg. De reis gaat daarna verder naar Memphis, de stad van de blues, soul en de stad van Elvis Presley, met het bekende Graceland. Bezoek vanavond Beale Street, waar de bluesmuziek de boventoon voert. Overnachting in Memphis.
Dag 9: Memphis - Nashville (ca. 340 km).
Van de ene muziekstad naar de andere: Nashville, de hoofdstad van de country & western muziek. In Nashville moet je beslist een bezoek brengen aan de Country Music Hall of Fame, The Grand Ole Opry, Opryland USA. Ook de wereldberoemde Printers Alley, met vele barretjes en 24-uur live muziek is zeer de moeite waard. Overnachting in Nashville.
Dag 10: Nashville - Cherokee (ca. 480 km).
Je rijdt in oostelijke richting naar Knoxville en door naar de Great Smoky Mountains. Dit Nationale Park is één van de best bezochte parken van Amerika en heeft zijn bekendheid te danken aan de blauwe gloed die over de heuvels en in de valleien hangt. Bezoek het Cherokee indianen reservaat, voordat je naar jouw hotel gaat. Overnachting in Cherokee.
Dag 11: Cherokee - Charleston (ca. 430 km).
Via Columbia ga je vandaag richting Charleston, waar veel uit vervlogen tijden te zien is. De stad kun je het beste wandelend verkennen terwijl je geniet van de historische oude gebouwen en het leven daaromheen. Overnachting in Charleston.
Dag 12: Charleston - Savannah (ca. 170 km).
Bezoek 's ochtends eerst de Magnolia Plantation en de prachtige tuinen. Je vervolgt jouw reis naar Savannah, het economische middelpunt van het oude zuiden. Het historische centrum van Savannah is in oude stijl gerenoveerd en hier moet je beslist even de tijd nemen en wat eten of drinken in één van de vele sfeervolle restaurantjes. Overnachting in Savannah.
Dag 13: Savannah - St. Augustine (ca. 320 km).
Je volgt de kustlijn en maakt kennis met de grote invloed van de eerste Engelse landverhuizers. Een goed voorbeeld hiervan zie je in Brunswick. Aansluitend rij je verder naar Jacksonville in de staat Florida en arriveert in de loop van de middag in St. Augustine. Dit is het oudste plaatsje van Amerika, met een Spaanse ambiance. Overnachting in St. Augustine.
Dag 14: St. Augustine - Orlando (ca. 270 km).
Indien je deze dag optimaal wilt benutten moet je op tijd op pad voor een eerste stop in Daytona Beach. Daytona staat bekend om de motor- en autoraces en de liefhebbers komen overal vandaan. Regelmatig is het op het strand van Daytona een tentoonstelling van allerlei soorten motorfietsen. Je zakt verder af naar het zuiden voor een bezoek aan het Kennedy Space Center voor een kennismaking met de Amerikaanse ruimtevaart. Na dit enerverende bezoek rij je naar Orlando voor de overnachting.
Dag 15: Orlando - Amsterdam.
Vandaag lever je de huurauto weer in op de luchthaven en komt er een einde aan een fantastische reis door het diepe zuiden van Amerika.
Dag 16: Einde rondreis.
Vandaag kom je aan op de luchthaven Schiphol.


The Deep South:
Deze unieke autorondreis combineert de 'Magic' van Orlando, de grootste amusementstad ter wereld, met de authentieke sfeervolle charme van de Deep South. Een prima mengelmoes van veel en verschillende muziek, spicy eten, koloniale gebouwen, indianencultuur en de prachtige natuur van het Great Smokey Mountains National Park zorgt voor een zeer afwisselende reis vol hoogtepunten.

Geplande overnachtingen tijdens de rondreis:
Gedurende deze autorondreis verblijf je in goede middenklasse hotels.
 • 2x Orlando
 • 1x Tallahassee
 • 1x Pensacola
 • 2x New Orleans
 • 1x Vicksburg
 • 1x Memphis
 • 1x Nashville
 • 1x Cherokee
 • 1x Charleston
 • 1x Savannah
 • 1x St. Augustine
 • 1x Orlando
De definitieve overnachtingshotels staan beschreven in de reisbescheiden.

Extra informatie huurauto:
Reservering moet altijd op naam van de hoofdbestuurder. Let er goed op dat bij het maken van de reservering voor de autohuur deze altijd op naam van de hoofdbestuurder wordt geboekt, die in het bezit moet zijn van een creditcard en een geldig rijbewijs. Als dit niet wordt gedaan, zul je ter plaatse de huurauto niet meekrijgen!

Reisdocumenten: voor korte reizen (minder dan 90 dagen) ben je verplicht een geldig en leesbaar paspoort te hebben, minimaal geldig tot na vertrek uit Amerika. Leden van families en groepen moeten ieder een eigen paspoort hebben, ook babies. Je hebt geen visum nodig maar je moet wel verschillende documenten voor aankomst invullen en die ontvang je in het vliegtuig. Je moet op verzoek ook een geldig retourticket kunnen laten zien.

Autovoorwaarden:
Voor het huren van een auto zijn er een aantal voorwaarden, we raden je aan om dit goed door te nemen.
Klik voor de autvoorwaarden hier

Elektronisch Systeem voor Reistoestemming (ESTA) naar Amerika:
Als je toegang wilt krijgen tot de Verenigde Staten dan ben je verplicht elektronische reistoestemming te verkrijgen via het Elektronisch Systeem voor Reistoestemming ESTA, voordat je aan boord gaat van een vliegtuig of schip naar de Verenigde Staten. Voor een online aanvraag, ook in het Nederlands, kun je naar ESTA gaan. De vragen die worden gesteld, zijn vergelijkbaar met die op het huidige aankomst/vertrekformulier I-94, dat momenteel voor aankomst in de Verenigde Staten over land moet worden ingevuld. Wij raden je aan om de aanvraag tijdig in te dienen (tenminste 10 dagen vóór vertrek).
ESTA geeft in de meeste gevallen onmiddellijk autorisatie nadat je de gevraagde informatie hebt ingevuld maar in sommige gevallen kan het meerdere dagen in beslag nemen. Als geen toestemming wordt gegeven dien je een visum aan te vragen via de Amerikaanse ambassade. De autorisatie is geldig voor een periode van maximaal 2 jaar of tot de datum waarop jouw paspoort verloopt, tenzij de toestemming eerder wordt herroepen. Gegevens met betrekking tot verblijfadres, vluchtnummer etc. moet je wel per reis actualiseren.
De Amerikaans overheid heeft sinds enkele jaren een nieuwe wet aangenomen: the Travel Promotion Act. Dat betekent dat voor ESTA aanvragen kosten zullen worden berekend: US$14 per persoon. Deze kosten moeten en kunnen alleen worden voldaan middels één van de volgende credit cards: VISA, MasterCard, American Express of Discover. De aanvraag zal pas in behandeling worden genomen als de kosten volledig zijn voldaan. Reeds goedgekeurde ESTA aanvragen blijven zonder extra kosten van kracht tot de volgende aanvraag noodzakelijk is geworden (zie boven). De goedkeuring is dus maximaal 2 jaar geldig en binnen die periode ook voor meerdere bezoeken aan de Verenigde Staten. Indien je niet via ESTA van te voren reistoestemming hebt aangevraagd en verkregen, zal je de toegang tot het vliegtuig volledig worden geweigerd.

Wij kunnen niet garanderen dat deze reis/accommodatie geschikt is voor mindervaliden.

Heb jij specifieke behoeften ten aanzien van een reis of accommodatie, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

naar boven


juridische informatie

Let op: Voor de uitgeschreven tekst alsook de weergegeven foto’s is enkel de reisorganisator verantwoordelijk.


Hulp nodig?

0800 025 0024 (bel dit nummer voor meer informatie over deze vakantie. Wij zijn gratis bereikbaar op dit telefoonnummer van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 - 17.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 - 17.00 uur.)