Er heeft zich helaas een fout voorgedaan. Gelieve het opnieuw te proberen.

01 Voorkeuren voor deze vakantie

02 Klik op de gewenste vertrekdatum/prijs

Geen reisaanbiedingen

Wij konden geen aanbiedingen vinden voor de opgegeven periode. Selecteer een andere periode of wijzig de geselecteerde vakantievoorkeuren.

Aanbiedingen worden geladen.

Legenda: gekozen goedkoopste aanbieding

*Alle prijzen zijn in euro's, gelden als kortingsprijzen en gelden per persoon.

03 Klik op een datum/prijs

Let op :
Helaas konden er voor uw zoekcriteria geen aanbiedingen gevonden worden. Probeer het opnieuw met een andere selectie.

Meer topreizen
Niet meer topreizen gevonden
 • De Jong Intra Vakanties
001
001
001

Aanbod wordt geladen

001
Organisator van deze reis is: De Jong Intra Vakanties De Jong Intra Vakanties

Organisator:
De Jong Intra Vakanties , Havenkade 1 , 2984 Ridderkerk

Rondreis typisch Thailand

Boekingscode: VQTH797
voorgeselecteerde criteria: Reizigers: 2 volwassenen Reistype: Vliegvakantie Verzorging: vanaf volgens programma Reisduur: 15 dagen
voor deze vanafprijs:

Wat betekent ‘voorgeselecteerde criteria’?

Wij hebben een aantal criteria nodig om de prijs van deze reis te kunnen berekenen. Deze criteria kun je wijzigen via de button Prijzen & boeken.

Kamertype: kamer met drie bedden Geselecteerde reisperiode: 27.10.2020 - 10.11.2020
vanaf   1.784  € per persoon / 15 dagen / incl. vlucht
Inclusief:
 • Vliegreis Amsterdam - Bangkok v.v.
 • Luchthavenbelasting en brandstofheffing
 • 12 overnachtingen volgens programma in goede middenklasse accommodaties (incl. 1x nachtbus)
 • 11x ontbijt, 4x lunch (dag 4, 5, 10 en 11) en 3x diner (dag 4, 8 en 10)
 • Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden (tenzij anders vermeld)
 • Fietstocht Bangkok op dag 4 (duur ca. 3 uur)
 • River Kwai excursie en verblijf in drijvende lodge op dag 5
 • Stadstour door het Ayutthaya Historical Park op dag 7
 • Fietstocht Sukhothai Historical Park op dag 8
 • Chiang Mai: Doi Suthep en Kanthoke diner op dag 9
 • Chiang Mai: Thaise kookcursus op dag 10 (internationaal gezelschap)
 • Avontuurlijke 2-daagse jungletocht, kennismaking met Thaise olifant en bamboerafting op dag 11&12 (internationaal gezelschap)
 • Vervoer volgens omschrijving
 • Nachtbus (VIP class) Chiang Mai - Bangkok
 • Alle hotel- en luchthaven transfers
 • Begeleiding tijdens de reis door deskundige Engelssprekende lokale gids (dag 1 t/m 12)
 • Gratis ANWB Wereldreisgids naar keuze t.w.v. € 24,95 inclusief verzendkosten

Rondreis Thailand:
Een prachtige privé rondreis, die je de veelzijdigheid van het exotische en avontuurlijke Thailand laat zien. In de hoofdstad Bangkok maak je een mooie fietstocht. In Kanchanaburi en op de River Kwai ontdek je het natuurschoon en de aangrijpende historie. Je verkent het glorierijke verleden van Siam in Ayutthaya en Sukhothai, behorend tot het Werelderfgoed. In het noorden ontdekt je de sfeervolle stad Chiang Mai, neemt deel aan een Thaise kookcursus en maak je een avontuurlijke jungletrektocht. Vanaf Chiang Mai ga je met de nachtbus terug naar Bangkok. Deze rondreis combineert op enkele momenten een taxirit (zelf ter plaatse te regelen) met aantrekkelijke (meerdaagse) excursies in internationaal gezelschap, reizen met privé-chauffeur en Engelssprekende gids en volop tijd voor eigen invulling.

Reisperiode: april t/m oktober 2020.Reisprogramma:
Dag 1: Amsterdam - Bangkok.
Je vliegt vandaag vanuit Amsterdam naar Bangkok.
Dag 2: Bangkok.
Na aankomst word je verwelkomd door je gids en volgt de transfer naar het centraal gelegen hotel, op loopafstand van de bekende Patpong avondmarkt. De rest van de dag is ter vrije besteding. Ter plaatse kun je een middag- en avondexcursie extra reserveren, zoals na een lunch een verfrissende boottocht door de kanalen van Bangkok of 's avonds een exclusieve dinercruise over de Chao Phraya rivier. Je verblijft 3 nachten in deze wereldstad.
Dag 3: Bangkok.
Dag ter vrije besteding. Het zal geen enkel probleem zijn om deze dag in te vullen, want Bangkok heeft veel te bieden. Je kunt ter plaatse een mooie dag- en/of avondexcursie extra reserveren, zoals de Paleizen en Tem- pels van Bangkok excursie, een Bangkok Trein Tour, een Thaise Kookcursus, de Siam Niramit theatershow of Asiatique The Riverfront.
Dag 4: Bangkok - fietstocht.
Na een vroeg ontbijt ga je op eigen gelegenheid (per lokale taxi) naar het opstappunt in Chinatown van de beroemde Bangkok fietsexcursie waar je jezelf om 08.00 uur dient te melden. Tijdens deze ca. 3 uur durende fiets- tocht maak je kennis met alle facetten van deze authentieke Chinese wijk. Je komt ogen te kort bij de afwisseling van tempels, kraampjes en stalletjes op de kleurrijke markten en de smalle steegjes. Met een veerpont steek je de rivier over en fietst je door Thonburi, de vroegere hoofdstad van Siam. Een uitermate kleurrijk geheel. Na terugkomst bij het opstappunt heb je de rest van de dag ter vrije besteding.
Dag 5: Bangkok - River Kwai (ca. 130 km).
Vroeg in de ochtend word je opgehaald voor een excursie in internationaal gezelschap naar Kanchanaburi en de River Kwai. Je bezoekt het oorlogsmuseum, de erebegraafplaats en de brug over de River Kwai. Met een longtailboot vaar je over de Kwai rivier naar de drijvende lodge. Na de lunch bezoek je de Hellfire Pass. Aansluitend ga je terug naar de drijvende lodge voor een diner en overnachting. De op bamboevlotten gebouwde bungalows bevinden zich midden in de jungle. Er is geen elektriciteit, maar olielampen die voor een bijzondere atmosfeer zorgen.
Dag 6: River Kwai - Bangkok (ca. 130 km).
Na het ontbijt wordt een bezoek gebracht aan het nabijgelegen dorp van de oorspronkelijk uit Birma afkomstige Mon-stam. Na de lunch helpt de gids je aan boord van de boemeltrein voor een enerverende rit over de Birmaspoorlijn. Aansluitend word je teruggereden naar Bangkok en naar het hotel gebracht.
Dag 7: Bangkok - Ayutthaya - Sukhothai (ca. 450 km).
Vandaag reis je in de ochtend met een comfortabele personenauto of minivan met je privé gids naar Ayutthaya en duik je de geschiedenis van Thailand in. Je maakt een stadstour door het Ayutthaya Historical Park en bezoekt de ruïnes van de imposante Wat Phra Si Sanphet en de majestueuze Wat Chai Wattanaram. Vervolgens rijd je door naar Sukhothai, waarbij je onderweg een stop maakt bij het Wat Kai apenbos. Je verblijft 1 nacht in een mooi resort in Sukhothai.
Dag 8: Sukhothai - Chiang Mai (ca. 300 km).
Vandaag verken je na het ontbijt per fiets heel relaxt het wereldberoemde Sukhothai Historical Park met haar imposante ruïnes, monumenten, kolossale Boeddhabeelden, serene vijvers en eeuwenoude bomen. Je bezoekt hierbij o.a. de tempelcomplexen Wat Mahathat, Wat Sa Si en Wat Sri Chum. In het begin van de middag word je naar het busstation gebracht, waar je zelf een kaartje dient te kopen voor de bus naar Chiang Mai. Aangekomen in Chiang Mai volgt de transfer naar het centraal gelegen hotel waar je de komende 3 nachten zult verblijven.
Dag 9: Chiang Mai - Doi Suthep bergtempel.
Aan het begin van de middag word je bij het hotel opgehaald en met een minibus naar de Doi Suthep gereden. Vanaf de op ruim 1000 m hoogte gelegen tempel heb je een prachtig uitzicht over de stad en de laagvlakte waarin Chiang Mai ligt. Terug in het hotel heb je de tijd om je op te frissen. In de avond word je opgehaald voor een bijzonder diner in een Kanthoke restaurant. Aan het einde van de avond word je weer terug naar het hotel gebracht.
Dag 10: Chiang Mai.
Vandaag staat een Thaise kookcursus op het programma (volle dagtour / internationaal gezelschap). Wat is er leuker dan te leren Thais koken? Een authentieke culturele en culinaire belevenis! Op de lokale markt worden de verse ingrediënten ingekocht die je voor het koken nodig hebt. Op de Hongnual Cookery School van Mrs. Amporn leer je Thaise gerechten te bereiden, alsmede de kunst van het fruit snijden en het presenteren van Thais eten. Dat je het resultaat van je kookkunsten zelf mag proeven is natuurlijk vanzelfsprekend. Tevens ontvang je een handig en kleurrijk Thais receptenboekje als aandenken aan de cursus. Bij de volle dag cursus maak je 6 gerechten. Je wordt bij het hotel opgehaald en tevens weer teruggebracht.
Dag 11: Chiang Mai - Jungletocht.
De komende twee dagen ga je in internationaal gezelschap de jungle in. In de vroege ochtend vertrek je per pick-up truck en stop je bij de lokale markt van Mae Malai, waar je samen met de gids inkopen zult doen voor de komende dagen. Vervolgens rijd je naar de mooie Mok Fa waterval voor een frisse duik. Per pick-up truck rijd je verder naar een Karendorp. Na een lunch maak je een ca. 3 uur durende trektocht door de jungle naar een ander Karen dorp. Na aankomst maak je kennis met de Thaise olifant die je te eten kunt geven. De gids maakt het avondeten voor je klaar. Je overnacht in het eenvoudige gastenverblijf van deze bergstam (gedeelde faciliteiten).
Dag 12: Jungle - Chiang Mai.
Na het ontbijt maak je een ca. 1 uur durende trekwandeling naar een raftingcamp. Hier ga je verder op bamboerafts en afhankelijk van de stroming maak je een ca. 2 uur durende tocht over de Taeng rivier naar een Lahu dorp en Shan dorp en maak je kennis met het dagelijkse leven van deze stam. Na de lunch keer je vervolgens per pick-up truck terug naar Chiang Mai waar je aan het einde van de middag aankomt.
Dag 13: Chiang Mai - Bangkok (nachtbus).
Ook vandaag kun je nog mooie excursies ondernemen zoals de kunstnijverheid van Chiang Mai bezoeken, een cruise over de Ping rivier maken of wat dacht je van een traditionele Thaise Massage? In de middag ga je tijdig op eigen gelegenheid terug naar het busstation vanwaar je airconditioned bus naar Bangkok vertrekt.
Dag 14: Bangkok - Amsterdam.
In de ochtend kom je aan op het busstation van Bangkok. Je gaat vervolgens op eigen gelegenheid naar het centraal gelegen hotel waar je nog de beschikking hebt over een dagkamer. In de avond ga je op eigen gelegenheid terug naar de luchthaven van Bangkok voor je terugvlucht naar Amsterdam.
Dag 15: Aankomst Amsterdam.
Vandaag arriveer je op Schiphol.


Beschrijving van de hotels tijdens de rondreis:
Je verblijft in goede middenklasse hotels. Geplande overnachtingshotels (onder voorbehoud van wijzigingen):
 • 3x Bangkok - Narai Hotel
 • 1x River Kwai - River Kwai Jungle Rafts
 • 1x Bangkok - Narai Hotel
 • 1x Sukhothai - Le Charme Resort
 • 3x Chiang Mai - Amora Tapae Hotel
 • 1x Karen dorp - eenvoudig gastenverblijf
 • 1x Chiang Mai - Amora Tapae Hotel
 • 1x nachtbus (VIP class)
 • 1x Bangkok - Narai Hotel (dagkamer)


Opmerkingen:
Voor het maken van de jungletocht (dag 10 en 11) is het belangrijk dat u over een goede gezondheid en uithoudingsvermogen beschikt. Soms zijn kleine wijzigingen in een jungleprogramma noodzakelijk als gevolg van weers- of andere lokale omstandigheden.

Bijkomende kosten:
Overige maaltijden, facultatieve excursies met bijbehorende entreegeldenm, fooien en uitgaven van persoonlijke aard.Wij kunnen niet garanderen dat deze reis/accommodatie geschikt is voor mindervaliden.

Heb jij specifieke behoeften ten aanzien van een reis of accommodatie, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

naar boven


juridische informatie

Let op: Voor de uitgeschreven tekst alsook de weergegeven foto’s is enkel de reisorganisator verantwoordelijk.


Hulp nodig?

0800 025 0024 (bel dit nummer voor meer informatie over deze vakantie. Wij zijn gratis bereikbaar op dit telefoonnummer van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 - 17.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 - 17.00 uur.)