Er heeft zich helaas een fout voorgedaan. Gelieve het opnieuw te proberen.

01 Voorkeuren voor deze vakantie

02 Klik op de gewenste vertrekdatum/prijs

Geen reisaanbiedingen

Wij konden geen aanbiedingen vinden voor de opgegeven periode. Selecteer een andere periode of wijzig de geselecteerde vakantievoorkeuren.

Aanbiedingen worden geladen.

Legenda: gekozen goedkoopste aanbieding

*Alle prijzen zijn in euro's, gelden als kortingsprijzen en gelden per persoon.

03 Klik op een datum/prijs

Let op :
Helaas konden er voor uw zoekcriteria geen aanbiedingen gevonden worden. Probeer het opnieuw met een andere selectie.

Meer topreizen
Niet meer topreizen gevonden
  • Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG
001
001
001

Aanbod wordt geladen

001
Organisator van deze reis is: Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG

Organisator:
Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG , Stiftsbergstr. 1 , D-74172 Neckarsulm

Nepal - Land van Bergen & Tempels

Boekingscode: KTM05C
voorgeselecteerde criteria: Reisgezelschap: 2 volwassenen Reistype: Vliegvakantie Verzorging: vanaf ontbijt Reisduur: 12 dagen
voor deze vanafprijs:

Wat betekent ‘voorgeselecteerde criteria’?

Wij hebben een aantal criteria nodig om de prijs van deze reis te kunnen berekenen. Deze criteria kun je wijzigen via de button Prijzen & boeken.

Kamertype: tweepersoonskamer Geselecteerde reisperiode: 15.10.2019 - 26.10.2019
vanaf   1.099  € per persoon / 12 dagen / incl. vlucht
Inclusief:
  • Retourvlucht Amsterdam - Kathmandu (overstap mogelijk)
  • Rondreis per touringcar met airconditioning en transfers volgens reisprogramma
  • 10 overnachtingen in middenklassehotels in een 2-persoonskamer incl. ontbijt
  • Boottocht op het Phewameer
  • Excursies en entreegelden volgens reisprogramma
  • Engelssprekende reisleiding


Nepal:
Dag 1: Heenreis
Vlucht van Amsterdam naar Kathmandu.

Dag 2 t/m 3: Kathmandu
Aankomst in Kathmandu, ontvangst met de reisleiding en transfer naar je hotel. De rest van de dag kun je vrij besteden. Je brengt een bezoek aan het plaatsje Bhudhanilkantha en de stoepa Bouddhanath. In de ochtend bezichtig je het plaatsje Bhudhanilkantha. Onder de berg Shivapur is hier een meer dan 1000 jaar oude stenen beeld te vinden van de slapende god Vishnu, dat wordt gezien als een van de meesterwerken van het land. In de middag ga je naar de stoepa van Bouddhanath, met ca. 36 m is het een van de grootste stoepa's in zijn soort.

Dag 4: Kathmandu – Nagarkot
In de morgen wordt je naar Bungamati en Khokana gereden. Khokana staat bekend om de mooie houtsnijwerk en de typische bakstenen huizen. Hier kun je het leven van de mensen in het Kathmandudal ervaren. Aansluitend gaat de reis verder naar Nagarkot. Na het ontbijt wordt je gereden naar de kleine boeddhistische/hindoeïstische Newah-dorpen, Bungamati en Khokana. Vanuit het dorp, dat op een hoogte van ca. 2150 m ligt, heb je een adembenemend uitzicht op de bergketen van Langtang Himal, van de Annapurna tot aan het Everest-massief.


Dag 5: Nagarkot
Als je vandaag extra vroeg opstaat, kun je in de ochtenduren genieten van een ongehinderd uitzicht op het dal en het gebergte. In de loop van de dag maak je een wandeling door het dorp en het bos. Nagarkot is beroemd voor de uitzichten bij zonsopkomst en -ondergang. Bij mooi weer kun je het gehele Himalaya-gebergte zien: van de Dhaulagiri in het westen tot aan de Mount Everest in het oosten. In de loop van de dag maak je een wandeling door het dorp en het bos.

Dag 6: Nagarkot – Dhulikhel
Na het ontbijt brengt de bus je naar Telkot en hier maak je een ongeveer 2 uur durende wandeling door het oogstrelende landschap tot aan de heuvel van Changu-Narayan, waar de oudste tempel van het Kathmandudal op ligt. Aansluitend wordt de reis voortgezet naar Dhulikhel in de richting van de Tibetaanse grens. Dhulikhel ligt aan de straat van de vriendschap die Kathmandu met Tibet verbindt en waarvandaan je een mooi uitzicht hebt op het omringende berglandschap.

Dag 7: Dhulikhel
Vandaag staat je een excursie naar het schitterende klooster Namo Buddha te wachten. Voorzien van proviand in de vorm van een lunchpakket, ga je op pad voor de wandeling van ca. 3 uur naar het klooster, waar een heerlijk uitzicht op het brede dal van Panchkhal en de bergketen op je wacht.

Dag 8: Dhulikhel– Pokhara
Na het ontbijt ga je lang de rivier Trisuli naar Pokhara. Onderweg kun je genieten van de oogstrelende natuur. In de middag maak je een wandeling langs de schilderachtige Phewameer en breng je een bezoek aan de plaatselijke markt.

Dag 9: Pokhara
Vandaag maak je een boottocht op het Phewameer, het op een na grootste meer van Nepal met uitzicht op de Himalaya. Omgeven door bergen en schitterende rijstvelden vaar je over het water. Op weg naar het andere oever kom je langs een Hindoetempel, die op een klein eiland midden op het meer werd gebouwd. Daarna wandel je nog ongeveer 1 uur door het bos naar de stoepa van de vrede.


Dag 10: Pokhara.
Vandaag rijd je al vroeg naar Sarangkot om de zonsopgang boven de bergen te kunnen aanschouwen. Je hebt vanaf deze locatie een geweldig uitzicht op het Phewameer en het Himalaya-gebergte. Na het aansluitende ontbijt wordt er gestopt om foto's te kunnen maken van de David-watervallen.
Dag 11: Pokhara – Kathmandu
De reis wordt vervolgd langs het rivierengebied naar Kathmandu.

Dag 12: Terugreis
Transfer naar de luchthaven van Kathmandu en terugvlucht naar Amsterdam.


Beschrijving van de middenklassehotels tijdens deze rondreis:
Faciliteiten: receptie en restaurant.
2-persoonskamer: badkamer met bad of douche en wc, soms met telefoon en tv. Bezetting: min./max. 2 volw.
1-persoonskamer: gelijke faciliteiten, kleiner. Bezetting: min./max. 1 volw.

Optionele extra services per persoon/arrangement:
  • toeslag halfpension: € 120,-
  • toeslag 1-persoonskamer: € 139,-


Opmerkingen:
Minimaal aantal deelnemers: 10 personen.

Wanneer het minimum aantal deelnemers niet wordt gehaald, behoudt de reisorganisator zich het recht voor, de reis tot 50 dagen voor het begin van de reis te annuleren.

Toeslagen per persoon (ter plaatse te betalen):
Visum: ca. US$ 40,- (ca. € 38.-). fooien, persoonlijke uitgaven.

Reisvoorschriften voor Nederlandse staatsburgers:
Je moet in het bezit zijn van een paspoort dat nog tot 6 maanden na het einde van de reis geldig is en een toeristenvisum dat je bij aankomst op de luchthaven tegen betaling ontvangt wanneer je een pasfoto bij je hebt. Houd er rekening mee dat de reisvoorschriften op ieder moment gewijzigd kunnen worden.

Wij kunnen niet garanderen dat deze reis/accommodatie geschikt is voor mindervaliden.

Heb jij specifieke behoeften ten aanzien van een reis of accommodatie, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

naar boven


juridische informatie

Let op: Voor de uitgeschreven tekst alsook de weergegeven foto’s is enkel de reisorganisator verantwoordelijk.


Je hebt hulp nodig.

Onze medewerkers helpen je graag verder via het volgende telefoonnummer:
0800 / 025 0024 Je kunt ons bellen van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 15.30 uur. Binnen Nederland bel je ons geheel gratis.