Er heeft zich helaas een fout voorgedaan. Gelieve het opnieuw te proberen.

01 Voorkeuren voor deze vakantie

02 Klik op de gewenste vertrekdatum/prijs

Geen reisaanbiedingen

Wij konden geen aanbiedingen vinden voor de opgegeven periode. Selecteer een andere periode of wijzig de geselecteerde vakantievoorkeuren.

Aanbiedingen worden geladen.

Legenda: gekozen goedkoopste aanbieding

*Alle prijzen zijn in euro's, gelden als kortingsprijzen en gelden per persoon.

03 Klik op een datum/prijs

Let op :
Helaas konden er voor uw zoekcriteria geen aanbiedingen gevonden worden. Probeer het opnieuw met een andere selectie.

Meer topreizen
Niet meer topreizen gevonden
 • Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG
001
001
001

Aanbod wordt geladen

001
Organisator van deze reis is: Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG

Organisator:
Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG , Stiftsbergstr. 1 , D-74172 Neckarsulm

Rondreis Israël

Boekingscode: TLV06N
voorgeselecteerde criteria: Reizigers: 2 volwassenen Reistype: Vliegvakantie
voor deze vanafprijs:

Wat betekent ‘voorgeselecteerde criteria’?

Wij hebben een aantal criteria nodig om de prijs van deze reis te kunnen berekenen. Deze criteria kun je wijzigen via de button Prijzen & boeken.

Kamertype: tweepersoonskamer Verzorging: halfpension Reisduur: 8 dagen Geselecteerde reisperiode: 05.02.2020 - 12.02.2020
vanaf   699  € per persoon / 8 dagen / incl. vlucht
Inclusief:
 • Directe vlucht Amsterdam - Tel Aviv
 • Rondreis en transfers per touringcar met airconditioning  
 • 7 overnachtingen in middenklasse hotels in 2-persoonskamers
 • Halfpension
 • Stadstours, excursies en entreegelden volgens reisschema
 • Bezoek aan een druzendorp
 • Bezoek aan de Yardenit-doopplaats
 • Bezoek aan Akko
 • Bezoek aan bahá’i-tuinen in Haifa
 • Nederlandssprekende reisleiding

Vertekdata: 5 februari en 2 maart

Groepsreis Israël:
Dag 1: Amsterdam – Tel Aviv.
Vandaag gaat het avontuur beginnen! Je vliegt van Amsterdam naar Tel Aviv, waar je wordt ontvangen door de reisleiding. Vervolgens wordt je naar je hotel in Galilea gebracht, waar je 3 nachten verblijft.
Dag 2: Galilea – Meer van Galilea – Tabgha – Kapernaüm – Galilea.
‘s Ochtends vertrek je naar de berg waar Jezus de Bergrede hield. Je geniet daar van het prachtige uitzicht. Daarna bezoek je de voornaamste bezienswaardigheden rond het Meer van Galilea. Je kunt eventueel ook een boottochtje maken om meer over de betekenis van het diepst gelegen zoetwatermeer op aarde te weten te komen (ter plaatse te reserveren en te betalen). Later op de dag krijg je een interessante rondleiding door een kibboets, een traditionele collectieve landbouwnederzetting. Tijdens het bezoek aan de Yardenit-doopplaats kun je je net als Jezus in het water van de Jordaan laten dopen. Tegen de avond vertrek je naar Nazareth, waar je de katholieke Basiliek van de Aankondiging bezoekt. Daarna reis je terug naar je hotel.
Dag 3: Galilea – Akko – Haifa – Galilea.
Na een lekker ontbijt begint de reis vandaag in de havenstad Akko met een rondleiding door de mooie steegjes van het oude centrum. Daarna reis je naar Haifa, waar je de prachtig onderhouden bahá’i-tuinen (een UNESCO-werelderfgoed) kunt bewonderen, een meesterwerk van tuinsierkunst. Tijdens je bezoek aan een druzendorp in het Karmelgebergte krijg je een indruk van het leven van de inheemse bewoners en kom je meer te weten over hun tradities en gebruiken.
Dag 4: Galilea – Jeruzalem  –  Bethlehem (Palestina). 
Na het ontbijt reis je naar Jeruzalem. Slenter door de smalle straatjes van de oude stad en volg de kruisweg van de Via Dolorosa, die eindigt bij de Heilig Grafkerk. Deze kerk zou gebouwd zijn op de plek waar Jezus gekruisigd en begraven is, voordat hij drie dagen later is opgestaan.
Na je bezoek aan deze bijzonder historische plek gaat de excursie verder in het nieuwe deel van Jeruzalem, waar je een diamantslijperij bezoekt. Kijk over de schouders van de slijpers mee hoe ze ruwe diamanten in sieraden veranderen. De volgende 4 nachten verblijf je in Bethlehem.
Dag 5: Bethlehem.
Je bepaalt vandaag zelf wat je gaat doen. Je kunt eventueel deelnemen aan een excursie naar de Dode Zee (ter plaatse te reserveren en te betalen). Je gaat dan eerst met een kabelbaan naar Massada, waar je een indruk krijgt van de geschiedenis van deze vesting. Vervolgens gaat de reis naar de Dode Zee, de laagst gelegen plek op aarde (ongeveer 400 m onder zeeniveau). De Dode Zee dankt haar naam aan het hoge zoutgehalte van het water, dat leven onmogelijk maakt. Het zoute water en de droge lucht zijn daarentegen wel ideaal tegen reumatische en huidaandoeningen. Laat de kans niet schieten om even in de Dode Zee te zwemmen. Vervolgens reis je terug naar Bethlehem.
Dag 6: Bethlehem.
Vandaag ontdek je Bethlehem tijdens een tour met een gids. Na het ontbijt reis je naar de herdersvelden, waar je een mooie oude kapel kunt bewonderen. Hier hoorden de herders over de geboorte van Jezus. Vervolgens reis je naar een van de bekendste christelijke plekken en tegelijkertijd een van de oudste kerken ter wereld: de Geboortekerk. Koop meteen even wat souvenirs voor de thuisblijvers. De volgende stop is de berg Zion in Jeruzalem, waar je een bezoek brengt aan de Abdij van Dormition. Je wandelt vervolgens door de Joodse wijk, waar je de Klaagmuur, de heiligste plek van het jodendom bezoekt.
Dag 7: Bethlehem.
Je bepaalt deze dag zelf wat je gaat doen. Je kunt eventueel deelnemen aan een excursie naar Jeruzalem (ter plaatse te reserveren en te betalen). Tijdens deze excursie bezoek je de Tempelberg (van buiten) en kun je vervolgens op de Olijfberg genieten van het uitzicht over de stad.  Daarna staat een bezoek aan de Hof van Getsemane op het programma. Hier bad Jezus in de nacht voor zijn kruisiging. Aansluitend bezoek je de Kerk van Alle Naties, een van de meest indrukwekkende en belangrijke heilige plaatsen van het christendom. Ook krijg je tijdens deze excursie de Yad Vashem-gedenkplek, de menora van de Knesset (van buiten) en de Schrijn van het Boek, een van de bekendste bezienswaardigheden van Jeruzalem, te zien. 's Avonds reis je terug naar je hotel in Bethlehem, waar je een pelgrimsoorkonde overhandigd krijgt,  een leuke herinnering aan deze unieke reis.
Dag 8: Tel Aviv - Amsterdam.
Na een uitgebreid ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Tel Aviv, de terugvlucht en je aankomst in Amsterdam.


Beschrijving van de hotels tijdens deze rondreis:
Faciliteiten: receptie, restaurant, bar.
2-persoonskamer: airconditioning, tv, telefoon en badkamer met bad of douche en toilet. Bezetting: min./max. 2 volw.
1-persoonskamer: vergelijkbare faciliteiten als de 2-persoonskamer, maar kleiner. Bezetting: min./max. 1 volw.

Bijkomende kosten (ter plaatse betalen):
fooien voor plaatselijke reisleiders en touringcarchauffeurs.

Reisvoorschriften voor Nederlandse staatsburgers: paspoort dat nog minimaal 6 maanden na het einde van de reis geldig is. Reizigers die vóór 1928 geboren zijn hebben een vooraf aangevraagd visum nodig. Als in het paspoort visa van Arabische landen staan, moet bij aankomst gewoonlijk rekening worden gehouden met een zeer strenge en langdurige ondervraging (uitzondering: Jordanië en Egypte).

Wij kunnen niet garanderen dat deze reis/accommodatie geschikt is voor mindervaliden.

Heb jij specifieke behoeften ten aanzien van een reis of accommodatie, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

naar boven


juridische informatie

Let op: Voor de uitgeschreven tekst alsook de weergegeven foto’s is enkel de reisorganisator verantwoordelijk.


Hulp nodig?


0800 025 0024 bel dit nummer voor meer informatie over deze vakantie. Wij zijn gratis bereikbaar op dit telefoonnummer van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 - 18:30 uur en op zaterdag tussen 9:30 – 15:30 uur.