Er heeft zich helaas een fout voorgedaan. Gelieve het opnieuw te proberen.

01 Voorkeuren voor deze vakantie

02 Klik op de gewenste vertrekdatum/prijs

Geen reisaanbiedingen

Wij konden geen aanbiedingen vinden voor de opgegeven periode. Selecteer een andere periode of wijzig de geselecteerde vakantievoorkeuren.

Aanbiedingen worden geladen.

Legenda: gekozen goedkoopste aanbieding

*Alle prijzen zijn in euro's, gelden als kortingsprijzen en gelden per persoon.

03 Klik op een datum/prijs

Let op :
Helaas konden er voor uw zoekcriteria geen aanbiedingen gevonden worden. Probeer het opnieuw met een andere selectie.

Meer topreizen
Niet meer topreizen gevonden
  • Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG
001
001
001

Aanbod wordt geladen

001
Organisator van deze reis is: Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG

Organisator:
Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG , Stiftsbergstr. 1 , D-74172 Neckarsulm

Israël & Jordanië

Boekingscode: TLV05N
voorgeselecteerde criteria: Reisgezelschap: 2 volwassenen Reistype: Vliegvakantie
voor deze vanafprijs:

Wat betekent ‘voorgeselecteerde criteria’?

Wij hebben een aantal criteria nodig om de prijs van deze reis te kunnen berekenen. Deze criteria kun je wijzigen via de button Prijzen & boeken.

Kamertype: tweepersoonskamer Verzorging: ontbijt Reisduur: 8 dagen Geselecteerde reisperiode: 08.01.2020 - 15.01.2020
vanaf   899  € per persoon / 8 dagen / incl. vlucht
Inclusief:
• Retourvlucht Amsterdam - Tel Aviv
• Rondreis en transfers per touringcar met airconditioning 
• 7 overnachtingen in middenklasse hotels in 2-persoonskamers, incl. ontbijt
• Excursies, bezoeken en entreegelden volgens reisprogramma
• Excursie naar de Bahá’í-tuinen
• Excursie naar de rotsstad Petra
• Nederlandssprekende reisleiding

Vertrekdata: 11 november 2019, 8 & 22 januari 2020.
11 november gegarandeerd vertrek.

Israël & Jordanië:
Dag 1: Heenreis
Vlucht van Amsterdam naar Tel Aviv, ontvangst door de reisleiding en transfer naar je het hotel in Nazareth/ Tiberias. De volgende 2 overnachtingen in Nazareth/Tiberias.
Dag 2: Nazareth/Tiberias – Haifa - Akko – Nazareth/Tiberias
Na een uitgebreid ontbijt begint je reis met een bezoek aan prachtige Bahá’í-tuinen in Haifa, een meesterwerk van de creatieve tuinbouw en -architectuur. Je reist terug naar Nazareth via Akko, een voormalige kruisriddershaven, waar je de tempeltunnel, de oude stadskern en de haven bezoekt. Eenmaal aangekomen bezichtig je de Verkondigingskerk, een van de heiligste christelijke plekken ter wereld.
Dag 3: Nazareth/Tiberias – Meer van Galilea – Kapernaüm – Tabgha – Jerash (Jordanië) – Amman
Na het ontbijt verken je de hoogtepunten rondom het Meer van Galilea. In Kapernaüm bezoek je de ruïnes van de synagogen waarin al in de tijd van Jezus studies hebben plaatsgevonden. In Tabgha, de plaats van wonderen, zie je de Broodvermenigvuldigingskerk met haar kostbare vloerbedekking uit mozaïekpanelen. Vervolgens kun je genieten van het uitzicht op de Berg der Zaligsprekingen, waar Jezus zijn Bergrede hield. Van hieruit heb je een adembenemend uitzicht over Galilea. Rit over de grensovergang naar Jordanië en doorreis naar Jerash, een van de best bewaarde Romeinse provinciesteden waar je een excursie naar de antieke Romeinse opgravingen maakt. Tijdens een aansluitende boottocht op het Meer van Galilea kom je meer over deze geschiedenis te weten. Doorreis naar Amman. De volgende 2 overnachtingen in Amman.
Dag 4: Amman - Petra - Amman
Deze dag staat geheel in het teken van de excursie naar de rozerode rotsstad Petra, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Laat de natuur, talrijke ruïnes, architectonische hoogtepunten maar ook de oogverblindende rotsgraven en Romeinse opgravingen indruk op je maken. Terugreis naar Amman.
Dag 5: Amman – Dode Zee (Israël) – Bethlehem (Palestijnse autonome gebieden)
Je reist via de grensovergang terug naar Israël en brengt een bezoek aan de doopplaats Kasr El Yahud. Vervolgens kom je bij de Dode Zee aan, het laagst gelegen punt ter wereld. Hier heb je de mogelijkheid om ontspannen te zwemmen. Doorreis naar Bethlehem waar je de Geboortekerk, de Geboortegrot, en de plaats van de kribbe bezoekt. De volgende 3 overnachtingen in Bethlehem.
Dag 6: Bethlehem - Jeruzalem - Bethlehem
Je bepaalt deze dag zelf wat je gaat doen. Naar wens kun je in het kader van een excursiepakket een spannende stadsrondrit door de heilige stad Jeruzalem beleven (ter plaatse te boeken, tegen betaling). Vanaf de Olijfberg geniet je van het indrukwekkende historische panorama over Jeruzalem. Vervolgens maak je een mooie wandeling door de tuin van Getsemane en zie je de Kerk van Alle Naties. Nu volgt er een echt hoogtepunt van deze reis: de oude stadskern van Jeruzalem met de indrukwekkende Klaagmuur, van waar uit je de Tempelberg met de rotskoepel kunt bekijken (de wandeling op de Tempelberg is slechts beperkt en met afzonderlijke veiligheidscontroles mogelijk. Vanwege de tijd die dit in beslag neemt, kan dit daarom niet gegarandeerd worden. Een binnenbezichtiging van de rotskoepel is momenteel niet mogelijk). Vervolgens volg je de kruisweg op de Via Dolorosa, die eindigt bij de Verrijzeniskerk. Voordat je naar Bethlehem terugreist, heb je de gelegenheid om op de bazaar souvenirs te kopen en maak je aansluitend een korte stop op de Herzlberg.
Dag 7: Bethelehem
Je bepaalt deze dag zelf wat je gaat doen. Naar wens heb je de mogelijkheid om Caesarea en Tel Aviv* te ontdekken (ter plaatse te boeken, tegen betaling). Reis naar Caesarea, waar je het indrukwekkende amfitheater uit de Romeinse tijd en het antieke aquaduct bezoekt. Doorreis naar Tel Aviv met bezichtiging van de antieke haven en de kunstenaarswijk.  Vervolgens maak je een rondrit door Tel Aviv waarbij je meer informatie over de Bauhausarchitectuur krijgt, die overal in Tel Aviv te zien is.
Dag 8: Terugreis
Transfer naar de luchthaven van Tel Aviv, terugreis en aankomst in Amsterdam


Beschrijving van de hotels tijdens de rondreis:
Faciliteiten: receptie, restaurant, bar.
2-persoonskamer: airconditioning, tv, telefoon en badkamer met bad of douche en toilet. Bezetting: min./max. 2 volw.
1-persoonskamer: gelijke faciliteiten, kleiner. Bezetting: min./max. 1 volw.

Optionele extra services (per persoon/verblijf):
  • Toeslag 1-persoonskamer € 229,-
  • Toeslag halfpension € 69,-

Mocht je één van deze optionele services willen bijboeken, neem dan contact op met ons call center 0800 025 0024.

Bijkomende kosten (ter plaatse te betalen):
Fooien voor plaatselijke reisleiders en touringcar chauffeurs, kosten voor grensovergang US$ 45,- (ca. € 40,-) p.p., overige maaltijden, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Reisvoorschriften voor Nederlandse staatsburgers:
Paspoort dat nog minimaal 6 maanden na het einde van de reis geldig is. Voor de inreis naar Israël is voor reizigers die vóór 1928 zijn geboren een vooraf aangevraagd visum vereist. Als in het paspoort visa van Arabische landen zijn opgenomen, is de inreis over het algemeen verbonden aan een zeer strenge en langdurige ondervraging (uitzondering: Jordanië en Egypte).

Wij kunnen niet garanderen dat deze reis/accommodatie geschikt is voor mindervaliden.

Heb jij specifieke behoeften ten aanzien van een reis of accommodatie, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

naar boven


juridische informatie

Let op: Voor de uitgeschreven tekst alsook de weergegeven foto’s is enkel de reisorganisator verantwoordelijk.


Je hebt hulp nodig.

Onze medewerkers helpen je graag verder via het volgende telefoonnummer:
0800 / 025 0024 Je kunt ons bellen van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 15.30 uur. Binnen Nederland bel je ons geheel gratis.