Er heeft zich helaas een fout voorgedaan. Gelieve het opnieuw te proberen.

01 Voorkeuren voor deze vakantie

02 Klik op de gewenste vertrekdatum/prijs

Geen reisaanbiedingen

Wij konden geen aanbiedingen vinden voor de opgegeven periode. Selecteer een andere periode of wijzig de geselecteerde vakantievoorkeuren.

Aanbiedingen worden geladen.

Legenda: gekozen goedkoopste aanbieding

*Alle prijzen zijn in euro's, gelden als kortingsprijzen en gelden per persoon.

03 Klik op een datum/prijs

Let op :
Helaas konden er voor uw zoekcriteria geen aanbiedingen gevonden worden. Probeer het opnieuw met een andere selectie.

Meer topreizen
Niet meer topreizen gevonden
 • Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG
001
001
001

Aanbod wordt geladen

001
Organisator van deze reis is: Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG

Organisator:
Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG , Stiftsbergstr. 1 , D-74172 Neckarsulm

Imposant Israël

Boekingscode: TLV04E
voorgeselecteerde criteria: Reisgezelschap: 2 volwassenen Reistype: Vliegvakantie Verzorging: vanaf halfpension Reisduur: 8 dagen
voor deze vanafprijs:

Wat betekent ‘voorgeselecteerde criteria’?

Wij hebben een aantal criteria nodig om de prijs van deze reis te kunnen berekenen. Deze criteria kun je wijzigen via de button Prijzen & boeken.

Kamertype: tweepersoonskamer Geselecteerde reisperiode: 13.01.2020 - 20.01.2020
vanaf   829  € per persoon / 8 dagen / incl. vlucht
Inclusief:
 • Directe retourvlucht Amsterdam - Tel Aviv
 • Hand-en ruimbagage
 • Transfers
 • Rondreis per touringcar met airconditioning
 • 7 overnachtingen in middenklasse hotels in 2-persoonskamers
 • Halfpension
 • Excursies en entreegelden volgens reisprogramma
 • Boottocht op het Meer van Galilea
 • Bezoek aan een traditioneel druzendorp
 • Nederlandssprekende reisleiding

Vertrekdata: 4, 18 november 2019 & 13 januari 2020.
18 november gegarandeerd vertrek!

Reisprogramma:
Dag 1: Amsterdam – Tel Aviv.
Vandaag gaat het avontuur beginnen! Je vliegt van Amsterdam naar Tel Aviv, waar je wordt ontvangen door de reisleiding. Vervolgens wordt je naar je hotel in Nazareth gebracht, waar je 3 nachten verblijft.
Dag 2: Nazareth - Haifa - Karmelgebergte - Akko – Nazareth (ca. 131 km).
Na een uitgebreid ontbijt rijden we naar Haifa, waar de grootste trekpleister de Bahá’í-tuinen zijn. We bewonderen de prachtige tuinen, die bij de gelijknamige tempel en het Bap mausoleum gelegen zijn. De tuinen zijn werkelijk schitterend aangelegd en omdat ze wat hoger liggen heb je een prachtig uitzicht op Haifa en de Middelandse Zee. Na Haifa is het tijd om een traditioneel druzendorp in het Karmelgebergte te bezoeken. Hier maak je kennis met de lokale bevolking en de tradities en gebruiken van de dorpsbewoners. Na deze bijzondere ervaring rijden we via Akko, een voormalige haven van de kruisridders, terug naar Nazareth. Hier bezichtigen we de Basiliek van de Aankondiging, een van de heiligste christelijke plekken ter wereld.
Dag 3: Nazareth - Meer van Galilea - Tabgha - Kapernaüm – Nazareth (ca. 122 km).
’s Ochtens beginnen we na het ontbijt met een rondleiding door een kibboets, een traditioneel Hebreeuws dorp. Aansluitend gaan we naar de Golanhoogte. Dit is een heuvelachtig en strategisch gelegen gebied op de grens van Israël, Syrië, Libanon en Jordanië. We gaan verder naar Kapernaüm. Hier bezoeken we de ruïnes van de synagogen waarin al in de tijd van Jezus studies hebben plaatsgevonden. In Tabgha, de plaats van wonderen, bewonderen we de Broodvermenigvuldigingskerk met haar kostbare vloerbedekking uit mozaïekpanelen. Tijdens een boottocht op het Meer van Galilea leer je alles over het diepst gelegen zoetwatermeer ter wereld. Na deze boottocht is het tijd om terug te gaan naar Nazareth.
Dag 4: Nazareth - Caesarea - Tel Aviv - Bethlehem (ca. 197 km).
Klaar voor een nieuwe dag? Vandaag rijden we naar Caesarea, waar je het indrukwekkende amfitheater uit de Romeinse tijd en het antieke aquaduct bezoekt. Aansluitend rijden we langs de Middellandse Zeekust naar Tel Aviv, waar we de antieke haven en de kunstenaarswijk bezoeken. De volgende 4 overnachtingen zijn in Bethlehem.
Dag 5: Bethlehem - Jeruzalem – Bethlehem (ca 10 km).
Vandaag staat het moderne gedeelte van Jeruzalem op de planning. Jeruzalem staat ook wel bekend als de heilige stad. We laten je hier wat bezienswaardigheden zien zoals de Knesset, het Israëlische parlement, het Israel Museum met de Schrijn van het Boek en het Beit HaNassi (het huis van de president). Op de Sionsberg bezoeken we de plek van het laatste avondmaal. Daarna is het tijd om weer terug te gaan naar Bethlehem, waar we de Geboortekerk en de Geboortegrot bezoeken.
Dag 6: Bethlehem - Jeruzalem – Bethlehem (ca. 10 km).
Omdat we gisteren nog niet alles gezien hebben, gaan we vandaag nog een keertje naar Jeruzalem! We gaan vandaag alleen niet naar het moderne gedeelte, maar naar het historische gedeelte! Zo kom je oog in oog te staan met de indrukwekkende Tempelberg waarop zich de Rotskoepel en de Al-Aqsamoskee bevinden en geniet je vanaf de Olijfberg van het bijzondere uitzicht over Jeruzalem. Vervolgens maken we nog een mooie wandeling door de tuin van Getsemane. Hier zien we de Kerk van Alle Naties en volgen we de kruisweg op de Via Dolorosa, die eindigt bij de Verrijzeniskerk. Daarna heb je de kans om over de Arabische bazaar te lopen en eventueel wat souvenirs te kopen. Iets wat zeker niet mag ontbreken tijdens een reis door Israël, is een bezoek aan de Joodse wijk en de indrukwekkende Klaagmuur. Op de terugreis naar Bethlehem maken we een tussenstop op de Herzlberg in Yad Vashem, waar het monument voor de slachtoffers van de nationaal-socialisten staat.
Dag 7: Bethlehem.
Helaas de laatste dag alweer voor je terug naar huis vliegt! Maar, vandaag is anders dan andere dagen, ter vrije besteding! Je bepaalt dus lekker zelf wat je gaat doen! Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om een excursie naar de Dode Zee te doen. Je gaat dan met een kabelbaan naar de vesting van Massada. Vervolgens gaat de reis door naar de Dode Zee, de diepste plek ter wereld die ongeveer 400m onder het zeeniveau ligt. De Dode Zee heeft haar naam te danken aan het hoge zoutgehalte. Er is geen leven in mogelijk. Het zoute water en de droge lucht zijn daarentegen wél ideaal tegen huid- en reumatische aandoeningen. Laat de kans niet schieten om in de Dode Zee te gaan zwemmen! Vervolgens wordt je weer teruggebracht naar Bethlehem.
Dag 8: Tel Aviv – Amsterdam.
De indrukwekkende rondreis zit er helaas al weer op! Je wordt teruggebracht naar de luchthaven in Tel Aviv, vanwaar je terugvliegt naar Amsterdam.
Geplande overnachtingshotels (onder voorbehoud van wijzigingen):
 • 3x Nazareth / Hotel St. Gabriel
 • 4x Bethlehem / Nativity Hotel


Optionele extra services (per persoon/verblijf):
 • Toeslag 1-persoonskamer: ca. € 199.-


Opmerkingen:
let op: het minimum aantal deelnemers is 10. Mocht het minimum aantal deelnemers onverhoopt niet worden bereikt, behoudt de reisorganisatie zich het recht voor om de reis tot 50 dagen voor aanvang van de reis te annuleren. De vertrekdata voor deze reis zijn als volgt: 4 & 18 november 2019.

Bijkomende kosten (ter plaatse te betalen):
Fooien voor de lokale gidsen, reisleider en buschauffeur.

Reisvoorschriften voor Nederlandse staatsburgers:
Je hebt een paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden na terugkeer geldig is. Inwoners van Nederland en België krijgen bij aankomst in Israël een gratis bezoekersvisum voor maximaal 2 maanden.

Wij kunnen niet garanderen dat deze reis/accommodatie geschikt is voor mindervaliden.

Heb jij specifieke behoeften ten aanzien van een reis of accommodatie, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

naar boven


juridische informatie

Let op: Voor de uitgeschreven tekst alsook de weergegeven foto’s is enkel de reisorganisator verantwoordelijk.


Je hebt hulp nodig.

Onze medewerkers helpen je graag verder via het volgende telefoonnummer:
0800 / 025 0024 Je kunt ons bellen van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 15.30 uur. Binnen Nederland bel je ons geheel gratis.