Er heeft zich helaas een fout voorgedaan. Gelieve het opnieuw te proberen.

01 Voorkeuren voor deze vakantie

02 Klik op de gewenste vertrekdatum/prijs

Geen reisaanbiedingen

Wij konden geen aanbiedingen vinden voor de opgegeven periode. Selecteer een andere periode of wijzig de geselecteerde vakantievoorkeuren.

Aanbiedingen worden geladen.

Legenda: gekozen goedkoopste aanbieding

*Alle prijzen zijn in euro's, gelden als kortingsprijzen en gelden per persoon.

03 Klik op een datum/prijs

Let op :
Helaas konden er voor uw zoekcriteria geen aanbiedingen gevonden worden. Probeer het opnieuw met een andere selectie.

Meer topreizen
Niet meer topreizen gevonden

Opmerking
Helaas leverde uw zoekopdracht geen resultaten op. We tonen hier het beschikbare aanbod met aangepaste zoekcriteria.

  • Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG
001
001
001

Aanbod wordt geladen

001
Organisator van deze reis is: Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG

Organisator:
Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG , Stiftsbergstr. 1 , D-74172 Neckarsulm

Rondreis door Zuid-India

Boekingscode: BLR02C
voorgeselecteerde criteria: Reisgezelschap: 2 volwassenen Reistype:
voor deze vanafprijs:

Wat betekent ‘voorgeselecteerde criteria’?

Wij hebben een aantal criteria nodig om de prijs van deze reis te kunnen berekenen. Deze criteria kun je wijzigen via de button Prijzen & boeken.

Kamertype: roomtype. Verzorging: zonder maaltijden Reisduur: 1 dag Geselecteerde reisperiode: -

Let op:
Deze aanbieding kan helaas niet meer worden geboekt via deze organisator.

Inclusief:
  • Heenvlucht Amsterdam - Bangalore en terugvlucht Chennai - Amsterdam (mogelijk met overstap)
  • Transfers en rondreis per touringcar met airconditioning
  • 12 overnachtingen in middenklassehotels in 2-persoonskamers, incl. halfpension
  • 1 overnachting op een woonboot in Alappuzha, incl. volpension
  • Reis per nostalgische trein van Coonoor naar Ooty
  • Treinreis van Coimbatore naar Kochi
  • Excursies en uitstapjes volgens reisprogramma
  • Engelssprekende reisleiding


Rondreis door Zuid-India:
Dag 1: Heenreis
Vlucht van Amsterdam naar Bangalore.
Dag 2: Bangalore - Mysore
Bij aankomst wordt je ontvangen door de reisleiding. De reis wordt vervolgd naar Mysore. Vandaag staat de excursie naar de tuinstad Mysore, bekend om zijn zijden stoffen, sandelhout en wierook, op het programma. Je verkent allereerst de indrukwekkende Chamundeshwari-tempel. Aansluitend bezoek je een kleurrijke bloemenmarkt. Overnachting in hotel Quorum (onder voorbehoud van wijzigingen)
Dag 3: Mysore - Ooty
De dag begint met een bezoek aan het prachtige en kleurrijke Mysore-paleis, dat door een Engelse architect werd ontworpen. Aansluitend vervolg je de reis naar Ooty. Deze plaats werd in de vroege 19e eeuw door de Brit John Sullivan ontdekt en tot bergkuuroord van India uitgeroepen. Hier vind je kerken en stenen huizen in een indrukwekkend, vruchtbaar landschap, dat aan de Schotse Hooglanden doet denken. De rest van de dag kun je vrij besteden. De volgende 2 overnachtingen zijn in Le Montana by TGI (onder voorbehoud van wijzigingen)
Dag 4: Ooty - Coonoor - Ooty
‘s Morgens bezoek je de botanische tuin van Ooty, waar talrijke exotische planten- en boomsoorten te vinden zijn. Je maakt een wandeling langs het meer en je kunt van het adembenemende panorama van de Nilgiris-bergketen genieten. Aansluitend reis je verder naar Coonoor en reis je met een nostalgische trein door het prachtige berglandschap en langs theeplantages terug naar Ooty.
Dag 5: Ooty - Coimbatore - Kochi
Na het ontbijt reis je eerst naar Coimbatore en van daaruit verder met de trein naar Kochi. Tijdens de reis is kun je het land en de mensen in een unieke sfeer leren kennen. Na aankomst is er een transfer naar je hotel. De rest van de dag kun je vrij besteden. De volgende 2 overnachtingen zijn in hotel Ibis (onder voorbehoud van wijzigingen)
Dag 6: Kochi
Op deze dag verken je de stad Kochi  met een rondleiding. De stad weerspiegelt de sfeer van de Indiase koloniale geschiedenis en vormt een van de mooiste natuurlijke havens ter wereld. Aansluitend is er een excursie naar het Dutch-paleis, de oudste joodse synagoge van India alsook naar de St. Francis-kerk, de graftombe van Vasco da Gama. ‘s Avonds kun je eventueel een Kathakali-dansvoorstelling bezoeken (tegen betaling, ter plaatse te reserveren). Dit is een expressieve vorm van Indiaas dansdrama.
Dag 7: Kochi - Alappuzha
Na het ontbijt ga je naar de belangrijke havenstad Alappuzha, die ook wel het Venetië van het Oosten genoemd wordt. Naast villa’s uit de Britse koloniale tijd, historische monumenten en lange zandstranden vind je hier de beroemde ‘Backwaters’, een landschapsvorm die wereldwijd uniek is. Geniet bij het varen met een woonboot door de Backwaters van het adembenemende uitzicht op het ongerepte landschap. Laat de rust, natuur en het landelijke leven in de Backwater-dorpen indruk op je maken. Overnachting op een woonboot.
Dag 8: Alappuzha - Thekkady
Je verlaat Alappuzha en je bezoekt tijdens de verdere reis het nationale park Periyar in Thekkady. Onderweg bezoek je een rubberboomplantage. Het nationale park Periyar is een van de grootste en best bezochte wildreservaten van India en herbergt een diverse en adembenemende flora en fauna, die erop wacht om door jou verkend te worden. In de middag bezoek je een specerijenplantage, waar je de typische specerijen ziet waarvoor India over de hele wereld bekend staat. In de avond naar wens tegen betaling bezoek aan een uitvoering van de plaatselijke vechtsport Kalaripayattu (ter plaatse te boeken). Overnachting in hotel Treetop (onder voorbehoud van wijzigingen)
Dag 9: Thekkady - Madurai
‘s Morgens vroeg is naar wens een boottocht over het Periyarmeer mogelijk (tegen betaling, plaatselijk te boeken). Na het ontbijt bezoek je een typisch Indiase specerijentuin. Geniet van de betoverende geur van vanille, kardemom en andere specerijen. De reis gaat verder naar Madurai. 's Avonds is er de gelegenheid om aan een tempelceremonie deel te nemen. De volgende twee overnachtingen zijn in hotel Poppys (onder voorbehoud van wijzigingen)
Dag 10: Madurai
Vandaag bezoek je de beroemde Minakshi-tempel met zijn duizend kleurrijke beelden. De middag kun je vrij besteden.
Dag 11: Madurai - Tanjore - Kumbakonam
Rit naar de tempelstad Tanjore, hier bezoek je de Brihadeswara-tempel en het fort. De tempel bestaat uit 130.000 ton graniet en is een echt wonder uit een ver verleden. De reis gaat verder naar Kumbakonam. De volgende twee overnachtingen zijn in hotel Paradise Resort (onder voorbehoud van wijzigingen)
Dag 12: Kumbakonam
Vandaag ga je op excursie naar UNESCO werelderfgoed, het tempeldistrict van de Airavatesvara-tempel, die uit een grote en meerdere kleine tempels bestaat en door een hoge muur is omgeven.
Dag 13: Kumbakonam - Puducherry
De reis gaat verder naar Puducherry. Onderweg een stop in Chidambaram, waar je de Natarajatempel bezoekt. De tempel vormt het middelpunt van de stad en wordt door concentrische ringwegen omgeven. Na aankomst in Puducherry ontdek je het spirituele centrum van de Sri Aurobindo Ashram. Een levendig middelpunt te midden van het stadse leven, dat uit meerdere gebouwen bestaat. Overnachting in hotel Atithi (onder voorbehoud van wijzigingen)
Dag 14: Puducherry - Chennai
. Na het ontbijt gaat de reis naar Mahabalipuram. Hier is het grootste reliëf ter wereld te vinden, dat met grootse beeldspraak de hindoeïstische voorstelling van het paradijs op aarde weergeeft. Mensen en dieren, goden en heiligen zijn hier in liefde en ontzag met elkaar verenigd aan het heilige water van de Ganges. Verder maak je tocht langs de tempel. Je bezichtigt de tempels Ganesha Ratha, Vahara Cave, Arjuna’s Penance, Krishna Mandap en de beroemdste kusttempel, die direct aan het strand is gelegen en prachtig door het water wordt weerspiegelt. De reis gaat verder naar Chennai en een stadsbezichtiging. Na het diner transfer naar de luchthaven en terugvlucht.
Dag 15: Aankomst
Vandaag kom je weer terug op de luchthaven van Amsterdam.


Beschrijving van de hotels tijdens deze rondreis:
Faciliteiten: receptie, restaurant en sommige een zwembad.  
2-Persoonskamer: badkamer met bad of douche en toilet. Bezetting: min./max. 2 volw.
1-persoonskamer: kleiner. Bezetting: min./max. 1 volw.

Optionele extra services (per persoon/verblijf):
• Toeslag 1-persoonskamer € 379,-

Minimum aantal deelnemers:
10 personen. De reisorganisatie behoudt zich het recht voor om de reis tot 50 dagen voor aanvang van de reis te annuleren

Bijkomende kosten (ter plaatse te betalen):
Visum- en administratieve kosten: ca. € 75,- (zelf aanvragen), fooien, overige maaltijden, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Reisvoorschriften voor Nederlandse staatsburgers:
Je moet in het bezit zijn van een paspoort dat nog tot 6 maanden na het einde van de reis geldig is en van een vooraf aangevraagd toeristenvisum. Het visum kun je tegen betaling verkrijgen via https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html of via de verantwoordelijke visumservice. Houd er rekening mee dat de reisvoorschriften op ieder moment gewijzigd kunnen worden.

Wij kunnen niet garanderen dat deze reis/accommodatie geschikt is voor mindervaliden.

Heb jij specifieke behoeften ten aanzien van een reis of accommodatie, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

naar boven


juridische informatie

Let op: Voor de uitgeschreven tekst alsook de weergegeven foto’s is enkel de reisorganisator verantwoordelijk.


Je hebt hulp nodig.

Onze medewerkers helpen je graag verder via het volgende telefoonnummer:
0800 / 025 0024 Je kunt ons bellen van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 15.30 uur. Binnen Nederland bel je ons geheel gratis.