Er heeft zich helaas een fout voorgedaan. Gelieve het opnieuw te proberen.

01 Voorkeuren voor deze vakantie

02 Klik op de gewenste vertrekdatum/prijs

Geen reisaanbiedingen

Wij konden geen aanbiedingen vinden voor de opgegeven periode. Selecteer een andere periode of wijzig de geselecteerde vakantievoorkeuren.

Aanbiedingen worden geladen.

Legenda: gekozen goedkoopste aanbieding

*Alle prijzen zijn in euro's, gelden als kortingsprijzen en gelden per persoon.

03 Klik op een datum/prijs

Let op :
Helaas konden er voor uw zoekcriteria geen aanbiedingen gevonden worden. Probeer het opnieuw met een andere selectie.

Meer topreizen
Niet meer topreizen gevonden

Opmerking
Helaas leverde uw zoekopdracht geen resultaten op. We tonen hier het beschikbare aanbod met aangepaste zoekcriteria.

  • Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG
001
001
001

Aanbod wordt geladen

001
Organisator van deze reis is: Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG

Organisator:
Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG , Stiftsbergstr. 1 , D-74172 Neckarsulm

Rondreis Canada

Boekingscode: YYZ02N
voorgeselecteerde criteria: Reizigers: 2 volwassenen Reistype:
voor deze vanafprijs:

Wat betekent ‘voorgeselecteerde criteria’?

Wij hebben een aantal criteria nodig om de prijs van deze reis te kunnen berekenen. Deze criteria kun je wijzigen via de button Prijzen & boeken.

Kamertype: roomtype. Verzorging: zonder maaltijden Reisduur: 1 dag Geselecteerde reisperiode: -

Let op:
Deze aanbieding kan helaas niet meer worden geboekt via deze organisator.

Inclusief:
  • Directe retourvlucht Amsterdam - Toronto
  • Rondreis per touringcar met airconditioning en transfers volgens reisschema
  • 9 overnachtingen in middenklasse hotels in 2-persoonskamers
  • Ontbijt
  • Stadsrondrit door Toronto, Quebec, Montreal en Ottawa
  • Excursies met bijbehorende entreegelden volgens reisprogramma
  • Nederlandssprekende reisleiding

Verterkdata: 14 april, 22 mei en 5 juni

Rondreis Oost-Canada:
Dag 1: Amsterdam-Toronto.
Vlucht van Amsterdam naar Toronto, ontvangst door de reisleiding en transfer naar het hotel. De rest van de dag is vrij te besteden. Overnachting in de omgeving van Toronto.
Dag 2: Toronto – Gananoque.
Na het ontbijt reis je via Kingston en langs Thousand Islands naar Gananoque. Er staat een indrukwekkende boottocht door de unieke archipel van de Thousand Islands op het programma (deze tocht is vanwege het weer alleen in de zomermaanden mei t/m oktober inbegrepen). De “duizend eilanden” bevinden zich in het grensgebied van Canada en de Verenigde Staten en zijn deels heel creatief bebouwd. Overnachting in de omgeving van Gananoque
Dag 3: Gananoque – Quebec.
Vandaag ga je naar het Franse deel van Canada: Quebec. De stad Quebec is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en het centrum van de Franse cultuur in Canada. Met name in de oude binnenstad zijn nog veel Franse invloeden te zien. Heel wat gebouwen dateren nog uit de eerste helft van de 17e eeuw. De volgende 2 nachten verblijf je in de omgeving van Quebec.
Dag 4: Quebec.
Tijdens een stadsrondrit zie je de belangrijkste highlights, zoals Dufferin Terrace, de citadel, het parlementsgebouw, Château Frontenac en de Place d’Armes. 's Middags gaat de reis over de noordelijke oever van de Saint Lawrence naar de spectaculaire Montmorencywatervallen. Deze zijn 83 meter hoog en dus hoger dan de Niagarawatervallen. Vervolgens bezoek je het Albert Gilles-koperkunstmuseum, waar je tijdens een rondleiding kennis maakt met indrukwekkende kunstwerken. Tijdens een stop bij de traditionele bakkerij Chez Marie in Château-Richer is het verse brood met ahornboter het proberen waard. Op de terugweg naar het hotel breng je nog een bezoekje aan Ste-Anne-de-Beaupré, een van de populairste bedevaartsoorden van Noord-Amerika.
Dag 5: Quebec – Montreal.
‘s Morgens reis je naar Montreal. Een stadsrondrit voert je langs de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de ondergrondse stad, de oude binnenstad en de Basilique Notre-Dame de Montréal. De rest van de dag is vrij te besteden.
Dag 6: Montreal – Ottawa.
Vandaag arriveer je in Ottawa. De hoofdstad van Canada is een stad vol musea, pracht en praal en cultuur. Tijdens een rondrit door de stad zie je de belangrijkste hoogtepunten, zoals Parliament Hill, Sparks Street, Laurier Hall, het Rideau Canal en het Museum of Civilization (van buiten). Overnachting in de omgeving van Ottawa.
Dag 7: Ottawa – Niagarawatervallen.
Na het ontbijt reis je over de oever van het Ontariomeer en de Niagararivier naar de beroemde Niagarawatervallen. “Niagara” betekent in de taal van de oorspronkelijke bewoners “donderend water”. De Niagarawatervallen zijn de bekendste en meest indrukwekkende watervallen van Noord-Amerika. Je kunt eventueel een boottochtje maken met de Hornblower Cruise (ter plaatse te reserveren en te betalen) (afhankelijk van het weer). Overnachting in de omgeving van Niagara Falls.
Dag 8: Niagarawatervallen – Niagara-on-the-Lake – Toronto.
Je bepaalt ‘s ochtends zelf wat je gaat doen. Wat dacht je van een wandeling door het uitgaanscentrum van Clifton Hill of van een extra bezoekje aan de watervallen? Tegen de middag reis je naar de fruit- en wijnstreek van Ontario. Daar bezoek je het schilderachtige stadje Niagara-on-the-Lake, de eerste hoofdstad van Upper Canada, waar je uitstekende wijnen uit de regio kunt proeven (tegen betaling). Vervolgens reis je verder naar Toronto.
Dag 9 t/m 8: Toronto.
In de ochtend maak je een stadsrondrit door Toronto. Je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de CN Tower, Yonge Street, het Harbour Front met de Queens Quay, Chinatown en het Parliament Building. De rest van de dag kun je vrij besteden.
Dag 10: Toronto-Amsterdam. 
Helaas is er weer een einde gekomen aan deze mooie reis. Je hebt vandaag een transfer naar het vliegveld en terugvlucht naar Amsterdam.
Dag 11: Aankomst in Amsterdam.


Beschrijving van de hotels tijdens de rondreis:
Ligging: aan de rand van het dorp of de stad.
Faciliteiten: receptie, soms een restaurant en bar.
2-persoonskamer: telefoon en tv en badkamer met bad of douche en toilet. Bezetting: min./max. 2 volw.
1-persoonskamer: gelijke faciliteiten als de 2-persoonskamer, maar dan kleiner. Bezetting: min./max. 1 volw.

Optionele extra services (per persoon/verblijf):
  • Toeslag 1-persoonskamer: ca. € 389,-

Opmerkingen: minimum aantal deelnemers van 10 personen. Mocht het minimum aantal deelnemers onverhoopt niet worden bereikt, dan behoudt de reisorganisatie zich het recht voor om de reis tot 50 dagen voor aanvang van de reis te annuleren.

Bijkomende kosten: toeristenvisum van ca. € 5,- p.p.

Reisvoorschriften voor Nederlandse staatsburgers: je moet in het bezit zijn van een paspoort dat nog tot 6 maanden na het einde van de reis geldig is, alsook een vooraf aangevraagd elektronisch visum (eTA). Meer informatie vind je op www.cic.gc.ca.

Wij kunnen niet garanderen dat deze reis/accommodatie geschikt is voor mindervaliden.

Heb jij specifieke behoeften ten aanzien van een reis of accommodatie, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

naar boven


juridische informatie

Let op: Voor de uitgeschreven tekst alsook de weergegeven foto’s is enkel de reisorganisator verantwoordelijk.


Hulp nodig?


0800 025 0024 bel dit nummer voor meer informatie over deze vakantie. Wij zijn gratis bereikbaar op dit telefoonnummer van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 - 18:30 uur en op zaterdag tussen 9:30 – 15:30 uur.