Er heeft zich helaas een fout voorgedaan. Gelieve het opnieuw te proberen.

01 Voorkeuren voor deze vakantie

02 Klik op de gewenste vertrekdatum/prijs

Geen reisaanbiedingen

Wij konden geen aanbiedingen vinden voor de opgegeven periode. Selecteer een andere periode of wijzig de geselecteerde vakantievoorkeuren.

Aanbiedingen worden geladen.

Legenda: gekozen goedkoopste aanbieding

*Alle prijzen zijn in euro's, gelden als kortingsprijzen en gelden per persoon.

03 Klik op een datum/prijs

Let op :
Helaas konden er voor uw zoekcriteria geen aanbiedingen gevonden worden. Probeer het opnieuw met een andere selectie.

Meer topreizen
Niet meer topreizen gevonden

Opmerking
Helaas leverde uw zoekopdracht geen resultaten op. We tonen hier het beschikbare aanbod met aangepaste zoekcriteria.

 • Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG
001
001
001

Aanbod wordt geladen

001
Organisator van deze reis is: Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG

Organisator:
Lidl holidays is onderdeel van Lidl Digital International GmbH & Co. KG , Stiftsbergstr. 1 , D-74172 Neckarsulm

Zuidelijk Afrika

Boekingscode: JNB02C
voorgeselecteerde criteria: Reisgezelschap: 2 volwassenen Reistype:
voor deze vanafprijs:

Wat betekent ‘voorgeselecteerde criteria’?

Wij hebben een aantal criteria nodig om de prijs van deze reis te kunnen berekenen. Deze criteria kun je wijzigen via de button Prijzen & boeken.

Kamertype: roomtype. Verzorging: zonder maaltijden Reisduur: 1 dag Geselecteerde reisperiode: -

Let op:
Deze aanbieding kan helaas niet meer worden geboekt via deze organisator.

Inclusief:
 • Retourvlucht Amsterdam - Johannesburg (mogelijk met overstap) 
 • Rondreis per touringcar met airconditioning
 • Transfers volgens reisprogramma
 • 13 overnachtingen in hotels en lodges in 2-persoonskamers, incl. ontbijt
 • Bezoek van het Bakone Malapa Open-Air museum
 • Boottocht op de Chobe rivier
 • Excursie naar de Victoria-watervallen
 • Bezoek aan het Painted Dog Conservancy
 • Game drive in het nationaal park Hwange
 • Bezoek aan het Chipangali Wildlife Orphanages
 • Excursie naar Groot-Zimbabwe
 • Rit langs de Panoramaroute
 • Dagvullende safaritocht in het nationaal park Kruger
 • Stadsrondrit in Pretoria
 • Nederlands-/Zuid-Afrikaanssprekende reisleiding


Zuidelijk Afrika:
Dag 1: Heenreis
Vlucht van Amsterdam-Johannesburg. Begroeting en transfer naar je hotel. Overnachting in hotel Centurion (onder voorbehoud van wijzigingen). 
Dag 2: Centurion - Palapye
Vandaag ga je de grens over naar Botswana. Geniet van de rit met geweldige landschappen en beleef de opkomende stad Palapye in het zuiden van het land. Overnachting in hotel Cresta Botsalo (onder voorbehoud van wijzigingen).
Dag 3: Palapye - Nata
Je rijdt richting Nata en je kunt in het kader van het optionele excursiepakket de bekende Makgadikgadi zoutpannen bekijken, die tot de grootste zoutpannen van de wereld worden gerekend. Deze zijn alles wat er van het eens reusachtige Makgadikgadimeer is overgebleven. Je overnacht in de Nata Lodge (onder voorbehoud van wijzigingen).
Dag 4: Nata - Chobe N.P.
Vandaag rijdt je naar het nationaal park Chobe. Hier zie je grote kuddes olifanten en meer dan ongeveer 30.000 andere dieren. Er staan je roofdieren zoals leeuwen, cheeta's en luipaarden als ook een bontgekleurde vogelwereld te wachten. De boottocht in de middag is een bijzonder hoogtepunt waar je onvergetelijke zonsondergangen kunt bewonderen. De beide volgende overnachtingen zijn in de Kwalape Lodge (onder voorbehoud van wijzigingen).
Dag 5: Chobe N.P.
Vrij te besteden dag of bij het reserveren van het excursiepakket Game drive* door het nationaal park Chobe. Je stapt met een ranger in een open terreinwagen en ontdekt de ontwakende natuur in het nationaal park Chobe. Met een beetje geluk zie je krokodillen, kuddes olifanten en talrijke antilopen- en vogelsoorten.
Dag 6: Chobe N.P. - Victoria Falls (Zimbabwe)
De reis wordt vervolgd naar Victoria Falls. Na je in het hotel opgefrist te hebben ben je klaar voor een bezoek aan de Victoria-watervallen – een echt meeslepende belevenis. De Zambezi stort met een breedte van bijna 1.700 meter tot 108 meter diep in een slechts ongeveer 50 meter brede kloof. In de regentijd stroomt hier rond 10.000.000 liter water per seconde over de rotsrand. De ontstane sproeinevel van de watervallen kan tot 400 meter in de hoogte stijgen. De lokale bevolking noemt de watervallen daarom dan ook Mosi-oa-Tunya, wat zo veel als rook die dondert betekent. Een bezoek aan de machtige watervallen is een echt meeslepende belevenis. Op een wandeling langs de watervallen ervaar je spectaculaire uitzichten. Als je het excursiepakket geboekt hebt, maak je vandaag bij zonsondergang een boottocht op de Zambezi. Overnachting in het hotel Cresta-Sprayview (onder voorbehoud van wijzigingen).
Dag 7: Victoria Falls - N.P. Hwange
De rit voert door het schilderachtige landschap van het nationale park Hwange. Met zijn 15.000 km² is dit het grootste nationale park van het land en behoort het tot een van de belangrijkste beschermde natuurgebieden. Laat je betoveren door het natuurspektakel met talrijke dieren en unieke groene gebieden. Bij het excursiepakket is vanmiddag een spannende safari inbegrepen. Overnachting in de Hwange Safari Lodge (onder voorbehoud van wijzigingen).
Dag 8: Nationaal Park Hwange - Bulawayo
Deze organisatie werd in 1973 door de voormalige jachtopziener Vivian Wilson opgericht en helpt verweesde, verlaten en gewonde dieren hun weg in het leven terug te vinden. De hoofdtaak bestaat uit de opvang van zieke wilde dieren. Je overnacht in Holiday Inn Bulawayo (onder voorbehoud van wijzigingen).
Dag 9: Bulowaye - Groot-Zimbabwe
De grootste antieke archeologische vindplaats ten zuiden van de Sahara en wat betreft de grootte de tweede, na de piramides van Egypte. Tot de meest markante kenmerken van het gebouw behoren de gedeeltelijk meer dan vijf meter hoge muur die in zijn geheel zonder mortel werd gebouwd. Overnachting in het hotel Great Zimbabwe (onder voorbehoud van wijzigingen). 
Dag 10: Groot-Zimbabwe - Musina (Zuid-Afrika)
Je gaat terug naar Zuid-Afrika en je kunt daarbij onderweg de fantastische indrukken van deze reis op je laten inwerken. Je overnacht in het Musina Hotel & Conference Center (onder voorbehoud van wijzigingen).
Dag 11: Musina – Panoramaroute – Nationaal park Kruger
We gaan in zuidelijke richting, langs de bekende Panoramaroute. Deze is vanwege de steile hellingen met uitzichten tot ver in het vlakke land en interessante rotsformaties een belangrijke toeristische bezienswaardigheid. Geniet daar van uitgestrekte uitzichten over de vlakte zoals bijvoorbeeld God's Window. Tot de bekende canyons langs de route hoort ook de Blyde River Canyon. De beide volgende nachten overnacht je in het Karula Hotel (onder voorbehoud van wijzigingen)
Dag 12: Kruger N.P.
Vandaag ga je op een dagvullende safari door het bekende nationaal park Kruger. Beleef eens een keer de machtigste dieren in het wild. Naast de Big 5 kun je een uniek natuurlijk schouwspel verwachten, bijzonder fascinerend is het steeds wisselende kleurenspel van de zon. Laat je door een spannende ontdekkingstocht verrassen en breng de wilde dieren een bezoek van dichtbij.
Dag 13: Kruger N.P. - Pretoria
Vandaag verlaat je het nationaal park Kruger en ga ja naar de hoofdstad van Zuid-Afrika. Je bepaalt de rest van de dag zelf wat je gaat doen. Overnachting in hotel Southern Sun Pretoria (onder voorbehoud van wijzigingen).

Dag 14 t/m 15: Terugreis naar Amsterdam
‘s Ochtends een stadsrondrit in Pretoria. Ontdek de stad van het Union Building, waar ook het Nelson Mandela Statue te vinden is. Aansluitend een transfer naar de luchthaven naar Johannesburg en terugvlucht naar Amsterdam waar je de volgende dag aankomt.


Beschrijving van de hotels tijdens deze rondreis:
Ligging: veelal centraal, soms in de regio/omgeving.
Faciliteiten: receptie, restaurant en sommige met een zwembad.
2-persoonskamer: airconditioning en een badkamer met bad of douche en toilet. Bezetting: min./max. 2 volw.
1-persoonskamer: vergelijkbare voorzieningen maar kleiner. Bezetting: min./max. 1 volw.

Optionele extra services per persoon/ verblijf:
 • Toeslag 1-persoonskamer: € 459,-
 • Excursiepakket (dag 3: excursie naar de zoutpannen; dag 5: game drive in open terreinwagen; dag 6: Sunset Cruise; dag 7: safari): € 249,-


Minimum aantal deelnemers:
10 personen.
Mocht het minimum aantal deelnemers onverhoopt niet worden bereikt, behoudt de reisorganisatie zich het recht voor om de reis tot 50 dagen voor aanvang van de reis te annuleren.

Bijkomende kosten (ter plaatse te betalen):
Visumkosten Zimbabwe US$ 30,- en fooien.

Reisvoorschriften voor Nederlandse staatsburgers:
Je hebt een paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden na het einde van de reis geldig is en minimaal 2 lege pagina's heeft. Hou er rekening mee dat de reisvoorwaarden voortdurend kunnen veranderen.
Voor reizen met kinderen t/m 17 jaar gelden bijzondere bepalingen voor reizen naar Zuid-Afrika, klik hier voor meer informatie.

Wij kunnen niet garanderen dat deze reis/accommodatie geschikt is voor mindervaliden.

Heb jij specifieke behoeften ten aanzien van een reis of accommodatie, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

naar boven


juridische informatie

Let op: Voor de uitgeschreven tekst alsook de weergegeven foto’s is enkel de reisorganisator verantwoordelijk.


Je hebt hulp nodig.

Onze medewerkers helpen je graag verder via het volgende telefoonnummer:
0800 / 025 0024 Je kunt ons bellen van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 15.30 uur. Binnen Nederland bel je ons geheel gratis.